Felhasználói kézikönyv kérése

Sajnos a keresett felhasználói kézikönyv jelenleg nem érhető el. A felhasználói kézikönyv lekéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, és ügyeljen arra, hogy a megadott típus pontosan megegyezzen az Ön által kért típussal. Amint lehetséges, megküldjük Önnek a felhasználói kézikönyvet pdf formátumban.

A 196/2003 törvényerejű rendelet 7., 13. és 23. cikkelye alapján:

Hozzájárulok a személyes adatok feldolgozásához az adatvédelmi nyilatkozat B) pontjában leírt célokra (a Candy Hoover Group Srl, mint egyedüli részvényes közvetlen marketing tevékenysége)

Hozzájárulok a személyes adatok feldolgozásához az adatvédelmi nyilatkozat C) pontjában leírt célokra (a Candy Hoover Group Srl, mint egyedüli részvényes csoportjához tartozó vállalatok, harmadik felek vagy közös irányítás alá tartozó társult vállalatok, a GIAS Srl, a pénzügyi szolgáltatások terén tevékenykedő szervezetek csoportjához tartozó és/vagy a megvásárolt készülékhez kapcsolódó termékeket gyártó ágazatban működő partnerek közvetlen marketing tevékenysége). A csoporthoz tartozó vállalatok teljes listáját a következő címre küldött kérés alapján bocsátjuk rendelkezésre: privacy@candy.it.

* Szükséges mezők