KÉRDEZZEN A CANDY-TŐL

Kereskedelmi információkra van szüksége termékeinkkel kapcsolatban, vagy kapcsolatba szeretne lépni a Candy-vel? Töltse ki az űrlapot a kapcsolatfelvétel okának kiválasztásával, ha azonban műszaki támogatásra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, mi pedig megadjuk a szükséges segítséget.

Beépített vagy szabadon álló készülékekről szeretne tájékozódni?

A 196/2003 törvényerejű rendelet 7., 13. és 23. cikkelye alapján:

Hozzájárulok a személyes adatok feldolgozásához az adatvédelmi nyilatkozat B) pontjában leírt célokra (a Candy Hoover Group Srl, mint egyedüli részvényes közvetlen marketing tevékenysége)

Hozzájárulok a személyes adatok feldolgozásához az adatvédelmi nyilatkozat C) pontjában leírt célokra (a Candy Hoover Group Srl, mint egyedüli részvényes csoportjához tartozó vállalatok, harmadik felek vagy közös irányítás alá tartozó társult vállalatok, a GIAS Srl, a pénzügyi szolgáltatások terén tevékenykedő szervezetek csoportjához tartozó és/vagy a megvásárolt készülékhez kapcsolódó termékeket gyártó ágazatban működő partnerek közvetlen marketing tevékenysége). A csoporthoz tartozó vállalatok teljes listáját a következő címre küldött kérés alapján bocsátjuk rendelkezésre: privacy@candy.it.

* Szükséges mezők