Logo Bianca

 

INNOVATÍV MEGOLDÁS A MOSÁSBAN

 

Nézze meg a videót

A Candy-nél hiszünk az intelligens innovációban. Viszont annak csak egy bizonyos típusában: abban, amely megkönnyíti mindennapjainkat, és kielégíti szükségleteinket. Abban, amely elveti az elitizmust, és bárki számára elérhető lehet. A Bianca pont ilyen. A mi új mosógépünk - az Ön új mosógépe a legokosabb és legegyszerűbben használható készülék, amely valaha készült.

 

 

59 PERC ALATT   

TAKARÍTSON MEG IDŐT

A Zoom-nak köszönhetően Bianca képes minden szövettípust, minden mosóprogramon kevesebb, mint egy óra alatt kimosni - lenyűgöző eredménnyel.

'A' OSZTÁLYÚ MOSÁSI EREDMÉNYEK*

A Zoom használata során az exkluzív Mix Power Jet+ System a mosószert közvetlenül a ruházatra juttatja, a Boost fűtési rendszerrel és a CPU gyorsítóval, együtt pedig rövid idő alatt garantálja a leghatékonyabb mosást.

*pamut, műszál és vegyes textíliákon

 

 

 

 

 

EGYSZERŰ KEZELÉS

INTUITÍVABB, MINT VALAHA

Felejtse el a gombokat! A Bianca érintő tekerőgombjával gyorsan és egyszerűen érheti el a mosási programokat és opciókat, magyar nyelven. A puha érintőfelületnek, nagy betűméretnek és ikonoknak köszönhetően gyerekjáték a kezelése.

MINDEN EGY ÉRINTÉSNYIRE

Az intelligens Smart Ring kezelőfelületen a leggyakrabban használt 8 mosási programot és további 4 hasznos opciót érheti el, így összességében több mint 700 beállítási kombnáció jön létre.

ERGONÓMIKUS HASZNÁLAT

A Smart Ring speciális, 11°-os dőlésszögének köszönhetően a mosóprogramokat lehajolás nélkül is be tudja állítani. A nagy méretű, magasan lévő üvegajtó szintén ezt a célt szolgálja.

Talking Bianca

 

 

BESZÉLGESSEN AZ OKOS MOSÓGÉPÉVEL

HANGVEZÉRLÉS

A Simply-Fi applikáción keresztül Ön hanggal is vezérelheti mosógépét. Kérje meg Biancát, hogy indítson el egy mosóprogramot: az elindul, és figyelmezteti Önt, ha a program a végéhez közeledik. Kérjen tippeket és tanácsokat - Bianca válaszolni fog.

INTELLIGENS INTERAKCIÓ

Az Ön és Bianca közötti párbeszéd ennél több is lehet: Bianca speciális algoritmusa lehetővé teszi, hogy valódi párbeszédet folytasson vele okostelefonján keresztül. Az új mosógépe megérti az Ön igényeit, korrigálja az esetleges hibákat, és napról napra tanul és fejlődik, így helyesen tudja megválaszolni kérdéseit. Ez egy olyan felhasználói élmény, amilyet soha nem látott még.

MINDIG ELÉRHETŐ

KOMMUNIKÁLJÖN BIANCÁVAL, BÁRHOL IS LEGYEN

párbeszéd csak egy a sok lehetőség közül, amelyet a Simply-Fi applikáció* nyújt. Az exkluzív, okostelefonról vagy tabletről elérető rendszer még jobbá és különlegesebbé teszi a felhasználói élményt.

 

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK

A Simply-Fi applikáción keresztül sok hasznos funkció érhető el: 
TÁVVEZÉRLÉS
Indítsa el és állítsa meg a mosási programot, nézze még annak státuszát vagy aktiválja a funkciót, amely hosszú időre frissen tartja ruháit a program vége után.
EXTRA PROGRAMOK
Férjen hozzá megannyi további mosási programhoz és kombinálja ezeket a meglévő opciókkal, hogy minden lehetséges mosási igényt kielégítsen.
ELLENŐRZÉS 
Végezzen átfogó és részletes vizsgálatot az alkatrészekről és a mosógép működési állapotáról. Probléma esetén az alkalmazás segítséget nyújt a lépésenkénti hibaelhárításhoz.
CSÖKKENTETT ENERGIAFOGYASZTÁS
Kisérje figyelemmel a pillanatnyi energiafelhasználást és kapjon hasznos tippeket az energiafogyasztás csökkentésére.
AUTOMATIKUS KARBANTARTÁS
Kapjon emlékeztetőt a szűrő vagy a dob tisztításának esedékességéről - vízkeménység alapján is.