Kérdezzen a Candy-től
Torna al blog

Könnyű, nyári receptek a COOK-IN-APP készülékkel

Cook in App

Végre itt van az Ön személyes konyhai kisegítője! Az új, forradalmi megoldás neve COOK-IN-APP, amely olyan innovatív mikrohullámú sütő, amellyel nem csak „felmelegíteni” lehet az ételt, hanem igazi segítség a minden igényt kielégítő, ízletes ételek gyors elkészítésében.

Vett már a kezébe serpenyőt, vagy bekapcsolt már valaha is egy mikrohullámú sütőt? Sose féljen: a COOK-IN-APP lépésről lépésre vezeti Önt a tökéletes ételek néhány perc alatt történő elkészítésében.

Egyszerűen csak töltse le a Candy simply-Fi alkalmazást, és lépjen be a „Tippek és trükkök” részbe, ahol hasznos és praktikus ötletek találhatók a mikrohullámú ételkészítés alternatív módjairól, továbbá érdekességeket és információkat tartalmaz egyes ételekről, illetve a „Receptek” részben sok ötlet olvasható kategóriák szerint csoportosítva. Szeretne egy kis előzetest? Tegye illatossá a házat, fertőtlenítse az üvegedényeket, tegye optimálissá a zöldségfőzést, fedezze fel több mint 30 étel tulajdonságait.

A kisgyerekek gluténmentes menüje, friss, nyári menü- és desszertajánlatok, és rengeteg recept érhető el, amelyeket profi séfek állítottak össze kifejezetten mikrohullámú sütőben történő elkészítéshez. A receptekhez képek is tartoznak, amelyek megkönnyítik az ételek gyors elkészítését.

A COOK-IN-APP különösen alkalmas a legigényesebb fogyasztók két csoportja számára: az édesanyák és azok számára, akik imádják az egészséges ételeket.

Ha bébiétel elkészítésére van szükség, akkor a bébiétel elkészítését segítő Baby Food program segít a bébiételek és a levesek elkészítésében a számos előre beállított programnak köszönhetően, de a tej is felmelegíthető a legmegfelelőbb hőfokra, illetve sterilizálhatók a cumisüvegek vagy a cumik.

Rajong a könnyű és egészséges konyháért? A Cook Light program segítségével – a zsírtartalmat csökkentve – megbízható recepteket próbálhat ki, például joghurt, hüvelyesek vagy teljes kiőrlésű búzából készült tészta felhasználásával. Egyszerűen csak válassza ki kedvenc receptjét, és nyomja meg az indítógombot. A COOK-IN-APP segít a vacsorakészítésben.

Gyerekjáték, hogy minden nap új étellel lepje meg családját és vendégeit.

A 20, 22, 25 és 30 literes változatban kapható modellek –  grillezővel vagy anélkül, ezüst, piros, fekete vagy fehér színben – bármilyen környezetbe beilleszthetők. 

29/07/16
Kategóriák: