Kérdezzen a Candy-től
Torna al blog

Ha a GrandÒ simply-Fi mosógépen a késleltetett indítást választom ki, akkor a folyékony mosószer érintkezik a ruhákkal a mosás megkezdése előtt?

Ha a GrandÒ simply-Fi mosógépen a késleltetett indítást választom ki, akkor a folyékony mosószer érintkezik a ruhákkal a mosás megkezdése előtt?

Minden Candy mosógép rendelkezik késleltetett indítás funkcióval, mind a simply-Fi modellek, mind azok, amelyek nem rendelkeznek Wi-Fi csatlakozással, és mindegyik használható bármilyen típusú mosószerrel, ideértve a folyékony mosószert is.

Ugyanis a mosószer az indításkor egy olyan területre jut be, amely a dob és a víztartály között van, így nem érintkezik közvetlenül a ruhákkal mindaddig, míg el nem kezdi a mosást és a víz fel nem gyűlik a dobban.

Fontos számunkra, hogy megnyugtassuk az ügyfeleinket a Candy simply-Fi mosógép használatával kapcsolatban. A mosógépet nyugodtan feltöltheti még akkor, amikor otthon van, és betehet bármilyen típusú mosószert, majd szabadon beprogramozhatja manuálisan vagy a mobiltelefonjára telepített, megfelelő App (alkalmazás) révén a késleltetett indítást.

Tudja, hogy a simply-Fi mosógép frissen tartja a kimosott ruhákat, ha nincs otthon, hogy kiteregessen? Az App (alkalmazás) segítségével beindíthat egy enyhe centrifugálást, amely mozgásban tartja a dobot a mosás végén, így a ruhák frissek és illatosak maradnak.

Mi arról gondoskodunk, hogyan mossa ki legjobban a ruháit, Önnek pedig csak az életével kell foglalkoznia.

04/06/15
Kategóriák: