Kérdezzen a Candy-től
Torna al blog

Ki kellene cserélnem az elöltöltős mosógépemet. Létezik olyan helytakarékos készülék, amelynél nem szenved hátrányt a mosási teljesítmény és a hatékonyság?

Ki kellene cserélnem az elöltöltős mosógépemet

Személyre szabott termék: minden igényt kielégít.

Milyen tulajdonságokat kell figyelembe venni mosógép vásárlásakor?

Vegye fontolóra a teljesítményszükségletet és a mosógép elhelyezésére rendelkezésre álló helyet.

Szokásai alapján becsülje fel a kimosandó ruhák mennyiségét. A termékkínálat nagyon széles, minden teljesítmény- és helyigényt kielégít.

Ha egyszerre csak kevés ruhát szeretne kimosni, akkor elegendő az 5 kg befogadóképesség, nagyobb adagok esetén azonban nagyobb befogadóképességű modelleket választhat, amelyekkel akár 10 kg ruha is kimosható szabványos készülékméret esetén (58-60 cm mélység).

A mosógépek mélysége szerint a készülék lehet nagyon keskeny (33 cm mély), amely 5 kg ruha mosására alkalmas, lehet keskeny (40 cm mély), amely 7 kg ruha mosására alkalmas, és lehet szabványos méretű, 58-60 cm mély készülék is, amely 10 kg ruhát képes kimosni.

Ügyeljen arra, hogy elegendő hely maradjon az ajtónyitáshoz. Más esetekben felültöltős mosógép is választható.

Amennyiben mindegyik modellhez rendelkezésére áll a megfelelő nagyságú hely, vegye figyelembe, hogy a nagyobb terű mosógépek rugalmasabb használatot tesznek lehetővé. A ruhaadag nagyságát érzékelő egységnek köszönhetően a nagyobb adagok ugyanolyan hatékonysággal moshatók, mint a kisebb adagok, akár a nagyméretű ruhadarabok is (például a bélelt kabátok és ágytakarók), víz- vagy energiapazarlás nélkül.

Ne feledkezzen meg az energiatakarékosságról

Új mosógép vásárlása előtt fontos lehet az energia-besorolási címke elolvasása. Az ikonok és az egységes jelzések segítségével értékelhetők a gép összehasonlítható tulajdonságai. Az A+++ energiaosztály a leghatékonyabb, amely komoly energia-megtakarítást tesz lehetővé, és akár 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az A osztályba tartozó berendezések.

Mit érdemes tudni a lehető legjobb mosás eléréséhez?

Töltse fel helyesen a mosógépet, de ne aggódjon.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a felhasználók a dob befogadóképességének csak 60%-át használják ki. De ebben az esetben se aggódjon. Az új mosógépek olyan érzékelővel vannak felszerelve, amelyek automatikusan érzékelik a ruhaadag súlyát, és ehhez igazítják a mosás időtartamát és az áramfogyasztást, víz- és energiapazarlás nélkül.

Válassza ki a megfelelő programot

Válassza ki a szennyes ruhának legjobban megfelelő programot, figyelembe véve azt, hogy ma már olyan gyors programok is vannak, amelyek egy óránál rövidebb idő alatt teszik lehetővé az eredményes mosást, illetve egy mosási ciklusban különböző fajtájú és színű anyagok is moshatók.

A textília típusa szerint (például pamut vagy farmeranyag) speciális programok is léteznek, míg más programok az anyagok érzékenységét veszik figyelembe (például selyem és gyapjú).

Vészhelyzetekre a Candy szupergyors ciklusokat is kidolgozott: ezek hossza 44 perc, 30 perc, vagy akár 14 perc is lehet.

Műszaki segítségre van szüksége a mosógéphez?

Okos készülék

Ha időpontoktól függetlenül szeretné működtetni a mosógépét, és olyankor is szeretné irányítani, ha nem tartózkodik otthon, akkor a simply-Fi termékcsaládból válasszon modellt: a Wi-Fi technológiának köszönhetően távirányítással vezérelhető a készülék az okostelefonokra és a táblagépekre letölthető ingyenes alkalmazás segítségével (iOS és Android).

28/01/16
Kategóriák: