Kérdezzen a Candy-től
Torna al blog

Krio Suite hűtőszekrények: maximális komfort az ételek számára is

Krio Suite hűtőszekrények: maximális komfort az ételek számára is

A Krio Suite a „mindenféle ételhez alkalmas” koncepciót magában foglaló Candy-hűtőszekrény. Kényelmet növelő és ergonómiai megoldásokat figyelembe vevő termékről van szó, amelyhez kiváló technológiai megoldások társulnak.

A formatervezés újdonságai az új, fehér LED-es prémium kijelző, a polcok fémből kialakított pereme és a selyemfényű felület. A felül elhelyezkedő LED világítás új, elektronikus vezérlője lehetővé teszi a hűtőszekrény egyetlen érintéssel történő be- és kikapcsolását, az Air Fan szellőztető rendszer pedig a hőmérséklet optimális és egyenletes eloszlását biztosítja a hűtőszekrényben: mindezek és még sok minden más gondoskodik az ételek tökéletes állapotban tartásáról.

Ugyanakkor a technológia biztosítja a megfelelő légáramlást az optimális ételminőség fenntartásához (szellőztetéses és zúzmaramentes technológia), illetve kiváló energiahatékonyságot, alacsonyabb zajszintet és kisebb széndioxid-lábnyomot tesz lehetővé. Mindegyik modellben inverteres kompresszor van, az A+++ energiahatékonysági osztályba tartoznak, és úgynevezett skin kondenzátorral (oldalfalba ágyazott kondenzátorral) vannak felszerelve.

Az új, hőmérsékletszabályozóval működő gyümölcs- és zöldségtároló fiókok és a friss ételeket, például a húst, a sajtot és a halat frissen tartó Fresh Zone rész ergonomikus kialakítása a legmagasabb szintű kényelmet biztosítja. Mindkét egység teleszkópos csövekkel van ellátva a még könnyebb és csendesebb működés érdekében, továbbá nyomtatott ikonok segítik a megfelelő ételek azonosítását.

A hűtőgépcsalád mindegyik tagja esetében a polcok magassága a Stop-Back funkció segítségével állítható, a különleges „Safety Close” technológia pedig megakadályozza az ajtó véletlenszerű kinyílását.

27/07/16
Kategóriák: