KÉRDEZZEN A CANDY-TŐL

KÉRDEZZEN A CANDY-TŐL

A Candy a nap minden percében Ön mellett van. Tanácsra van szüksége készüléke használatához vagy karbantartásához, vagy ötletet szeretne kapni a megfelelő készülék kiválasztásához? Írjon nekünk, mi pedig komoly tapasztalataink alapján megválaszoljuk kérdéseit.

Ha műszaki támogatásra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot online szervizünkkel, és megadjuk a szükséges segítséget.

Hogyan tisztíthatom meg a konyhai sütőben lévő üveget?

06/01/16
Kategóriák:

Ne tagadja, hogy Ön is került már nehéz helyzetbe, amikor a sütő tisztítására került sor! A gyakorlott szakácsok különösen jól tudják, hogy a zsír- és olajlerakódástól nehéz megszabadulni. Kétségtelen, hogy a mindennapi házimunkák között ez a feladat jelenti a legnagyobb kihívást, de néhány egyszerű ötlet segíthet a probléma megoldásában.

Scopri di più

Mi a különbség egy No Frost és egy statikus hűtőszekrény között?

16/04/15
Kategóriák:

A hűtőszekrényeket nem csupán No Frost és statikus típusokra lehet osztani, hanem több különböző kategóriájuk van az élelmiszer-hűtési módozatok szerint: statikus mód, statikus-ventilációs mód, No Forst (vagy Total No Frost) és Frost Free (vagy Partial No Frost). Nézzük végig együtt, hogy melyik típus a legmegfelelőbb az Ön igényeinek.

Olvassa el a cikket »

Scopri di più

Statikus vagy ventilációs sütő? Melyik a jobb sütési módszer?

16/04/15
Kategóriák:

Ezt a kérdést mindenki felteszi: mind azok, akik most ismerkednek a konyhával, mind a tapasztalt szakácsok, akik egy új receptet szeretnének elkészíteni. Bár nem lehet egyértelmű választ adni erre a kérdésre, próbáljuk meg megtanulni megkülönböztetni a két sütési módot, hogy esetenként a megfelelőbbet válasszuk ki. Az a fontos, hogy az általunk választott sütő mindkét sütési móddal rendelkezzen.

Olvassa el a cikket »

Scopri di più