Koronavírus vészhelyzet

Tisztelt ügyfeleink!

Számunkra fontos az ügyfelek kiemelt kiszolgálása, azonban van, ami ezt is felülírja, még pedig az egészségünk. A fokozódó járványügyi helyzet miatt a szervizes logisztikai csapatunk 2020.03.23-tól szünetelteti tevékenységét. Az ügyfelek - helyszínen nem javítható - készülékei elszállítását és visszaszállítását, a lecserélt készülékek beszállítását és a csereutalvány átadását szervizünk szüneteltetni kényszerül. Az ügyfeleknek továbbra is lehetőségük van személyesen ügyet intézni az Orczy Szerviz, 1152 Budapest, Telek utca 13 címen.

Itt szervizünk át tudja venni a szervizelésre szoruló készülékeket és a csereutalványokat is ki tudják adni, amennyiben az ügyfelek beszállítják hozzájuk a hibás készüléket. A folyamatban lévő ügyfelekkel szervizes kollégáink egyeztetnek. A helyszínen történő javításban szervizünk továbbra is helyt áll, mindaddig, míg ezt a törvény engedélyezi számukra.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

MŰSZAKI SZERVIZ

A Candy Szerviz 300 hivatalos műszaki szervizközpontból álló hálózatot kínál Önnek, amely gyors, hatékony és kiváló minőségű szolgáltatást nyújt.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Amennyiben termékkel kapcsolatos kérdése van, nem sikerült letölteni a használati utasítást, vagy egyéb támogatásra van szüksége, a Candy Ügyfélszolgálat készséggel nyújt segítséget.

SEGÍTŐ KÖZPONTOK

Candy Hoover márkaszervíz
Központ és bejelentés helye: ORCZY SZERVIZ, 1152 Budapest, Telek utca 13
Ügyfélszolgálat: H - P: 8:00 - 16:00
email: szerviz@candy.hu
Telefon:

06-1-413-2191

 

A gyorsabb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy a szervizelési igényeiket elsősorban e-mail-ben jelentsék be!

 

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

Töltse le készüléke felhasználói kézikönyvét közvetlenül a weboldalról pdf formátumban: válassza ki a termékcsaládot, valamint a kívánt készülék nevét vagy kódját.

CANDY GARANCIA

A Candy-Hoover Hungary Kft .a vásárlás napjától számított 12 vagy 24 hónapig jótállást vállal. 

HÍVJA A SZERVIZT

Tel: 06-1-413-2191

Az Ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 között érhető el.

Hívás előtt kérjük, készítse elő a készülék 16 jegyű gyári számát, modell- és típus számát, valamint a vásárlást igazoló bizonylatot.

TARTOZÉKOK ÉS TARTALÉK ALKATRÉSZEK

A Candy sokféle, minden igényt kielégítő tartozékokat és tartalék alkatrészeket kínál: lépjen kapcsolatba valamelyik hivatalos szervizközponttal, és keresse az Ön készülékének megfelelő tartozékokat.

TERMÉKTEGISZTRÁCIÓ BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

Üdvözöljük a Candy világában, és köszönjük, hogy készülékünket választotta. Regisztrálja termékét az interneten keresztül az alábbi fontos előnyökért: 

  • 1+4 év kiterjesztett garancia
  • Ön és készüléke adatainak megismerése arra az esetre, ha gyors segítségre van szüksége