Használja ki okos háztartási készülékeit

Tegye egyszerűbbé mindennapjait a Candy-vel!

A Candy-nél mindig is arra törekedtünk, hogy egyszerűbbé tegyük a mindennapi életet. Ezért döntöttünk úgy, hogy termékeinket csatlakoztathatóvá tesszük: egyedi megoldások, amelyeket kifejezetten úgy találtunk ki és hoztunk létre, hogy mindenféle életmóddal összeegyeztethetők legyenek, könnyítsék meg a mindennapokat és nyújtsanak támogatást valós időben.

Candy hub in app

A Candy okos késülékek egyszerűbbé teszik a mindennapokat

A Candy App a történések középpontja! Egyedülálló és intuitív kezelőfelületével a Candy App lehetővé teszi, hogy könnyedén irányítsa az összes okos háztartási készülékét. Csak töltse le és kapcsolja össze termékeit, hogy beléphessen a Candy okos világába, és hozzáférhessen további funkciók és programok teljes kínálatához. A Candy alkalmazásnak köszönhetően távolról vezérelheti készülékeit, és beszélhet hozzájuk intelligens hangszóróin keresztül, ha otthon van. Ezenkívül hozzáférhet a dedikált tartalmak és szolgáltatások teljes kínálatához: tippek és trükkök, karbantartási útmutatók, kreatív főzési ötletek és meglepő, egyedi használati lehetőségek. De van még valami: az alkalmazás tájékoztatja a Candy szervizt a készülék állapotáról, és szükség esetén valós idejű támogatást nyújt.

A Candy App folyamatosan új funkciókkal gazdagodik, amelyek mindig naprakészen tartják készülékeit.

 

 

Multi-vezérlés

Multi-vezérlés

Próbálja ki a Candy multi-vezérlést, hogy dinamikus és innovatív interakcióban legyen része, amely mindig megfelel az Ön igényeinek. Bármikor vezérelheti és ellenőrizheti a csatlakoztatott készülékeket, bárhol is legyen. Dugóban ül, de vendégeket vár vacsorára? Melegítse elő sütőjét a Candy App-al! Teniszezni menne, de az irodában rekedt? Indítsa el mosógépét, hogy tiszta edzőruhák várják, mire hazaér. Próbálja ki a Candy távoli vezérlést és takarítson meg időt az Önnek leginkább kedves dolgokra.

Útmutatás

Útmutatás  

A Candy App mindig támogatja Önt és iránymutatást nyújt, ha elakadna. Fedezze fel a vadonatúj, intelligens, teljes körű útmutatási élményt: lépésről-lépésre segít gyorsan megtalálni az ideális megoldást. Melyik programot használjam? A Candy App megmondja! Hogyan tároljak egy bizonyos ételt? A Candy App tudja! Legegyszerűbben hogy tudom figyelni az élelmiszerek lejárati dátumát? A Candy App emlékeztetni fogja! 

Kérdezz-felelek

Kérdezz-felelek 

Intelligens hangszóróin keresztül, egyszerűen beszéljen Candy készülékéhez. Akár egy új recepttel van elfoglalva, akár csak kissé fáradt, beszéljen a Candy készülékeihez, hogy elindítsa, leállítsa őket, vagy frissítéseket kapjon a folyamatban lévő tevékenységről. Ráadásul valós idejű válaszokat és tippeket kaphat a legjobb programokkal és azok legjobb felhasználásával kapcsolatban.

Speciális tartalmak

Speciális tartalmak 

A Candy okos világ tele van meglepetésekkel! A Candy alkalmazással elérheti a dedikált tartalmak teljes kínálatát, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy segítse készülékeinek teljes körű felhasználását: különleges receptek, tippek és trükkök, valamint váratlan, praktikus felhasználási módok, amelyek megkönnyítik és szórakoztatóbbá teszik mindennapjait!

Egyszerű karbantartás

Egyszerű karbantartás 

Az időszakos karbantartás rendkívül fontos ahhoz, hogy készülékei hosszabb ideig tökéletesen működjenek, de nem mindig egyszerű emlékezni erre. Dőljön hátra! A Candy App segédje emlékeztetni fogja, és megmondja, hogyan és mit kell tennie, támogatva a kisebb problémák kijavításában, kiiktatásában. Segít abban is, hogy értesítéseket és intelligens emlékeztetőket küld Önnek az összes csatlakoztatott készülék szükséges karbantartási tevékenységeiről. Ráadásul az App értesíti a Candy szervizt a történésekről, hogy mindig ott legyenek, és valós időben segítsenek Önnek.

Hatékonyság követése

Hatékonyság követése

A hatékonyság nem opcionális, és ez a Candy nagyon jól tudja. A Candy alkalmazásnak köszönhetően mindig friss információkat kaphat készülékei fogyasztásáról, információkat kaphat a leggyakrabban használt programjairól, és külön tippek segítségével megtanulhatja, hogyan lehet javítani a teljesítményt és optimalizálni a fogyasztás hatékonyságát.

Tudjon meg többet a Candy termékekről, és tanulja meg azok használatát az intelligens csatlakozási

funkcióiknak és az App-en keresztül elérhető dedikált tartalmaknak köszönhetően.

Fedezze fel az okos készülékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a mindennapokat

Töltse le a Candy simply-Fi applikációt

 

Candy okos készülékek

 

Tippek & trükkök

Tudjon meg többet