RapidÓ

Logo Rapido

 

AZ IDŐMEGTAKARÍTÁS IDEÁLIS MÓDJA

 

TAKARÍTSON MEG IDŐT A CANDY RAPIDÓ-VAL

A mai rohanó világban az idő a legértékesebb kincsünk. Ez az oka annak, hogy az új Candy RapidÓ mosógépet e koncepció köré terveztük; a gyors és hatékony napi mosási ciklusokkal időt takaríthat meg, amelyet így a legjobban kedvelt dolgokra fordíthat, javítva ezzel az életminőségét. Az emberek 65% -a leginkább a gyors programokat használja*, de gyakran nem tudják kiválasztani a megfelelő kombinációt a legjobb eredmények elérése érdekében. A Candy ezért egyszerű, de intelligens és innovatív megoldásokat kínál: a piacon egyedülálló 9 gyorsprogramot és az exkluzív Snap & Wash funkciót. Lenyűgözően gyors és okos!

*a Candy simply-Fi applikáció adatok alapján

Fedezze fel a választékunkat
 

VÁLASSZON A 9 EGYEDÜLÁLLÓ GYORSPROGRAM KÖZÜL

A Candy RapidÓ mosógéppel többé nem kell választania az időmegtakarítás és a tökéletes mosási eredmény között; a Speed Drive Motor legfejlettebb technológiájának köszönhetően a tisztítási hatékonyság akár 50% -kal is növekszik (a hagyományos motorokhoz képest), garantálva a gyors és megbízható eredményt a gyors ciklusok során is.

 

MAXIMÁLIS HIGIÉNIA KEVESEBB, MINT EGY ÓRA ALATT

Válassza a ‘Napi higiénia’ gyorsprogramot a ruhái tökéletes, higiénikus tisztaságáért. Az 59 perces program az egész ciklus alatt tartja a 60 ° C-os hőmérsékletet, amely által megszabadítja ruháit az allergénektől, baktériumoktól és minden egyéb olyan tényező ellen nyújt védelmet, amelyek befolyásolhatják az egész család egészségét. Most, hogy az egészségügyi vészhelyzet miatt az arcmaszkok a mindennapi életünk részévé váltak, bevezettünk két új dedikált mosási ciklust, amelyek a Simply-Fi alkalmazáson keresztül érhetők el. A 'Masks Sanitization' és 'Masks Refresh' programok lehetővé teszik az arcmaszkok fertőtlenítését, miközben csökkentett fogyasztás mellett a környezetre is kisebb terhet jelentenek.

 

ÉLVEZZE A GYORSASÁGOT

Készen áll egy innovatív megoldásra? Az exkluzív Snap&Wash funkcióval az okostelefonjára bízhatja a legmegfelelőbb program kiválasztását! Készítsen egy fotót a mosásra váró ruhakupacról, hogy az applikáció segítsen kiválasztani a megfelelő gyorsprogramot. Egyúttal automatikusan beállítja a hőmérsékletet és a centrifugálási sebességet. Egy okos megoldás, amely időt takarít meg!

 

KÉNYELMES A MAGAS ÉS SZÉLES AJTÓNAK KÖSZÖNHETŐEN

A Candy RapidÓ innovatív, ergonómikus dizájnja megkönnyíti és stressz-mentessé teszi a házimunkát. A szennyes be- és kipakolása és a mosógép irányítása még sosem volt ilyen egyszerű.

 

A MOSÓGÉP, AMELY KOMMUNIKÁL ÖNNEL

A RapidÓ Wi-Fi kapcsolódással könnyíti meg a mindennapjait. A mosási tippek és trükkök mindig kéznél vannak. A Candy simply-Fi applikáción keresztül beszélgethet RapidÓ mosógépépvel, így a mosási programok javaslata mellett Ön tippeket és trükköket is kérhet tőle.